Oplossingen Jacuzzi

Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen omtrent jacuzzi's. Staat de juiste oplossing er voor u niet bij? Vul dan het garantieformulier in op de website.

- Mijn jacuzzi gaat niet (meer) aan, wat kan ik doen?

Als de jacuzzi niet (meer) aangaat kunt u het beste als eerste de jacuzzi resetten. Op de stekker vindt u een reset knop. Als u hierop drukt zal de jacuzzi resetten en opnieuw aangaan. Als dit niet werkt, kunt u een hard reset proberen. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht minimaal 5 tot 10 minuten voordat u de stekker weer in het stopcontact stopt. Werkt de jacuzzi hierna nog steeds niet? Vul dan het garantieformulier in op de website en wij zullen contact met u opnemen.

- De heater, bubble jets en/of filter doen het niet meer. Wat kan ik doen?

Als de jacuzzi (gedeeltelijk) niet meer werkt, kunt u het beste als eerste de jacuzzi resetten. De reset knop vindt u op de stekker van de jacuzzi. Als dit niet werkt, probeer dan een hard reset. Dit doet u door de stekker uit het stopcontact te halen en minimaal 5 tot 10 minuten te wachten voordat u deze weer in het stopcontact stopt. Warmt de jacuzzi nog steeds niet op of gaan de bubbels en/of filter niet aan? Vul dan ons garantieformulier in op de website. Geef hierin duidelijk aan wat er precies niet werkt en wat u al gedaan heeft om dit te verhelpen. Geef hierbij ook aan of het display een error aangeeft. Nadat wij het formulier hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen.

- Mijn jacuzzi loopt leeg/is lek. Wat kan ik het beste doen?

Als u vermoed dat de jacuzzi een lek heeft, probeer dan eerst de lek op te sporen. Als het gaat om een klein gaatje welke niet op de naad is, kan deze gemakkelijk worden geplakt. Bij de jacuzzi ontvangt u standaard een reparatiesetje. Hierin vindt u stukjes PVC en PVC lijm. Dit kunt u gebruiken om de lek te plakken. Als het gaat om een grote scheur of lek die zich niet op de naad bevindt dan kunt u het garantieformulier invullen op de website. Maak foto’s waarbij de lek duidelijk zichtbaar is, indien mogelijk, en stuur deze mee. Zodra wij het formulier hebben ontvangen zullen wij contact opnemen.